Διαρρήξεις και αποτροπή με Συστήματα Συναγερμού

διαρρηξη  Οι διαρρήξεις συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς η οικονομία συνεχίζει να φθίνει. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι διαρρήξεις, θεωρούνται εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, και είναι ένας από τους πιο κοινούς τύπους εγκλημάτων στη χώρα. Στην πραγματικότητα, το 75% όλων των εγκλημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τέτοιου είδους εγκλήματα.


Read more...

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης είναι Απαραίτητο ? 

systima parakolouthsis Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης γινονται αναμφισβήτητα ολο και πιο απαραίτητα λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας και των διαρρήξεων γύρω μας. Αυτά τα συστήματα είναι δυνατόν να μας παρέχουν βίντεο, είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα. Στην πραγματικότητα, χάρη στην παρουσία των συστημάτων επιτήρησης, αναμφισβήτητες μαρτυρίες βίντεο οδήγησαν στη φυλάκιση πολλών εγκληματιών.


Read more...

Επίπεδα Συστημάτων Ασφαλείας

Η βιομηχανία συστημάτων ασφαλείας και οι οργανισμοί πιστοποιήσεων συστημάτων ασφαλείας κάνουν χρήση ενός όρου ο οποίος ονομάζεται εκτίμηση ρίσκου όπου σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό στάνταρτ ΕΝ 5013-1 χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας σαν προδιαγραφή. Σκοπό έχει να μπορέσουν να κατατάξουν τα προϊόντα τους ανάλογα τον βαθμό ασφάλειας που μπορούν να παρέχουν ώστε αυτά να εγκατασταθούν σε ανάλογους χώρους.


Read more...