Εταιρικό Προφίλ.

συναγερμος σπιτιου , συναγερμος καταστηματος , CCTV

   Η dM Systems® είναι Ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών προηγμένων τεχνολογικά συστημάτων και κατέχει άδεια εγκαταστάσεων από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και προστασίας του πολίτη.

    Με διαρκή παρακολούθηση της Τεχνολογικής προόδου αλλά και της Παγκόσμιας αγοράς συστημάτων ασφάλειας , πυρανίχνευσης , πρόσβασης και CCTV τα στελέχη της εταιρίας ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες και επιλέγουν σαν συνεργάτες αξιόπιστους και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους.

 Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας, επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια και πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας κρατώντας και σαν γνώμονα επίσης την τελική τιμή προώθησης στον τελικό καταναλωτή ώστε να προσαρμόζεται στα επίπεδα ποιότητας ευκολίας αλλά και αξιοπιστίας  που επιζητούνται. Έτσι για αυτό το σκοπό η πολιτική μας είναι να συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη γκάμα καταξιωμένων κατασκευαστών χωρίς την δέσμευση προώθησης συγκεκριμένων εταιριών.
  Η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στης πελάτες μας ξεκάνει από την αρχή με τη έμμεση μαζί τους για αποσαφήνιση των αναγκών τους την ανάλυση κόστους αλλά και μετά την τελική εγκατάσταση των προϊόντων μας καθώς και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα 3 μηνών παρέχουμε δωρεάν επί τόπου έλεγχου των συστημάτων και επαναλαμβάνεται αυτό μετά από 6 μήνες. Έτσι χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε διπλά τους από την αρχή έστω και αν δεν το ζητήσουν καθώς θεωρούμε η καλή λειτουργία των συστημάτων είναι υποχρέωση μας.

 Οι Τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι υπεύθυνοι να σας προτείνουν λύσεις σε ανάγκες ασφάλειας, πυρανιχνεύσεις, πρόσβασης , οπτικέ ευθύνης με συστήματα CCTV αλλά καθώς και με υποστήριξη σε δίκτυα και λύσεις πληροφορικής ώστε να ενοποιηθούν οι ανάγκες σας και να ελέγχονται από ένα κοινό σημείο .Μελετώντας τον εκάστοτε χώρο, προτείνει τα κατάλληλα υλικά, φροντίζοντας για την υψηλή αισθητική και την ποιότητα της κάθε εγκατάστασης.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.