Προσφορές συστημάτων Ασφαλείας.

Μετά από μια πορεία στα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους νέους και παλαιότερους πελάτες μας κάποιες προσφορές σαν απόδειξη της εμπιστοσύνης τους.  • Έτσι παρέχουμε Απόσυρση παλαιοτέρου συστήματος με νεότερου είτε είναι εγκατεστημένο από εμάς είτε από άλλη εταιρία με έκτώση 15%
  • Δωρεάν μελέτη χώρου και κοστολόγηση λύσης.
  • Δωρεάν 2 επισκέψεις συντήρησης - ελέγχου καλής λειτουργίας των συστημάτων σας.   

Απόσυρση

Για κάθε παλαιότερο σύστημα το οποίο θέλετε να αντικαταστήσετε (π.χ. συναγερμός, CCTV , πυρανίχνευση κλπ) σας προσφέρουμε έκπτωση στο νέο σας σύστημα 15%. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού με ένα τεχνικό σύμβουλο για μια μελέτη - κοστολόγηση της λύσης σας και να πληροφορηθείτε πλήρως  για τις προσφορές μας.


Δωρεάν  Μελέτη - Συντήρηση

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ραντεβού με κάποιον τεχνικό σύμβουλο ώστε να κάνει δωρεάν μελέτη του χώρου σας και να σας προτείνει τη λύση η οποία ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και στις απαιτήσεις σας. Επίσης δωρεάν θα κοστολογηθεί η λύσης σας ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για το ύψος της δαπάνης. Τέλος Μετά από κάθε εγκατάσταση παρέχεται δωρεάν συντήρηση 2 επισκέψεων από τεχνικό της εταιρίας μας όπου ελέγχει και συντηρεί τη καλή λειτουργία των συστημάτων σας. Η προγραμματισμένη συντήρηση γίνεται μετά από τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας και επαναλαμβάνεται μετά από 6 μήνες (9 μήνες από την εγκατάσταση).

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Google+ για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας.