Συστήματα Ασφαλείας

Τα συστήματα ασφαλείας εκτός απο τους γνωστούς σε όλους μας συναγερμούς (ασύρματους - ενσύρματους) συμπληρώνονται  με συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής. Τα συστήματα παρακολούθησης βρίσκουν εφαρμογή όπου υπάρχει ανάγκη ασφάλειας για εποπτεία ενός χώρου.  

   Τα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής αποκαλούνται σαν Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) όπου ενα σύνολο απο κάμερες ασφαλείας λαμβάνουν εικόνα και ήχο απο τα διάφορα σημεία που έχουν εγκατασταθεί και την μεταδίδουν σε ένα κεντρικό σημείο με σκοπό να καταγραφτουν και να μεταδοθούν. 

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης


    H  dMSystems  μπορεί να εγκαταστήσει κάμερες, καταγραφικά και ολοκληρωμένα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να έχετε την πλήρη εποπτεία του χώρου σας από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε μέσω internet. 

Κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η καταγραφή βίντεο γίνεται με αυτόνομο δικτυακό καταγραφικό όπου αποθηκεύει τα δεδομένα σε εσωτερικό σκληρό δίσκο.

Η τοποθέτηση ένος συστήματος CCTV γίνεται από εξιδεικευμένο, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό σε συστηήμτα  CCTV της dMSystems. 


Η επιλογή των συστημάτων προέρχεται μετά απο εμπειρία πολλών εγκαταστάσεων και δοκιμών στα εργαστήριά μας με σκοπό η τελική λύσει που σας προτείνεται να ταιριάζει απόλυτα στις αναγκές του χώρου σας και στις απαιτήσεις σας.


Καλέστε μας  για μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την πιό συμφέρουσα λύση κλειστού κυκλώματος CCTV που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

καμερες ασφαλειας

Εγκατάσταση CCTV 

Εγκατάσταση CCTV:

tick

εντός Καταστημάτων για αποτροπή κλοπών απο πελάτες


tick έλεγχος προσωπικού σε καταστήματα και εταιρίες


tick
έλεγχος περιμετρικά του καταστήματος ή οικίας για καταγραφή προσπάθειας διάρρηξης


tick περιμετρικά οικίας για έλεγχο προαύλιου χώρου (π.χ. παιδία που παίζουν στον κήπο)


tickεπιτήρηση χώρου στάθμευσης


tickεγκατάσταση εντος του σπιτιου για επιτήρηση ηλικιωμενων ατόμων ή ατομων με ειδικές ανάγκες


tick

 εγκατάσταση εντος του σπιτιου για επιτήρηση υπηρετικού προσωπικού


tick

 εγκατάσταση εντος του σπιτιου για επιτήρηση κατοικιδίων ζώων.


tick

 επιτήρηση ταμείων σε καταστήματα.