Απομακρυσμένος Έλεγχος Kαμερών

   Αποκτείστε την δυνατότητα να μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγκατικό χρόνο το τι συμβαίνει στο χώρο σας όταν εσείες απουσιάζετε. Με την χρήση του SmartPhone (κινητό τηλέφωνο) θα μπορείτε να βλέτετε το τι συμβαίνει όπου και αν είστε όπου και αν βρίσκεστε. Επίσης με χρήση του Σταθερού ή φορητού σας υπολογιστή θα μπορείτε να ελέγχετε πλήρως το χώρο σας ενώ επίσης θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καταγεγραμμένα γενονότα τα οποία έχουν αποθηκευτεί στο σκληρό δίσκο του καταγραφικού συστήματος. Τέλος αν έιστε λάτρης των πιο κομψών και ευέλικτων υπολογιστικών συστημάτων όπως τα Tablet ή τα Phablet θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο χώρο σας παρακολουθώντας το τι συμβαίνει. 

 Επιλέξτε την dMSystems για να σας εγκαταστήσει ένας τελευταίας τεχνολογίας σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) με το οποίο θα μπορείτε να έχετε επίβλεψη του χώρου σας όπου και αν βρίσκεστε. 

Ακόμα και αν έχετε κάποιο σύστημα CCTV εγκατεστημένο είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία.

 Καλέστε μας , να κλείσουμε ένα ραντεβού με σκοπό να σας προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Παρακολούθηση χώρου μέσω INTERNET


  Εκμεταλευτείτε την σύνδεση που διαθέτετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αναθέτοντάς μας να αναλάβουμε όλες αυτές τις εργασίες που απαιτούνται με σκοπό να μπορείτε να έχετε εποπτέια του χώρου σας όπου και αν βρίσκεστε. Καλέστε μας , να κλείσουμε ένα ραντεβού με σκοπό να σας έπισκεφτούμε και να σας κάνουμε επίδειξη ζωντανά της υπηρεσίας αυτής. 

Απομακρυσμένος Έλεγχος Καμερών Ασφαλείας:


tick

Επιτήρηση χώρου εσωτερικά


tickΠεριμετρικός έλεγχος χώρου


tickΕπιτήρηση Παιδιών , Ηλικωμένων , ΑΜΕΑ


tickΈλεγχος Προσωπικού - Υπαλλήλων


tickΈλεγχος Εμπορευμάτων σε καταστήματα - αποθήκες


tick'Ελεγχος σε καταστήματα εστίασης , πολυκαταστήματα


tickΑσφάλεια κατα κλοπής , διάρρηξης κλπ