Κάραγραφικά - Μονάδες Καταγραφής Εικόνας.

   Στην περίπτωση που αναζητούμε η εικόνα απο τις διαφορετικές κάμερες να συγκεντρωθεί σε μια συσκευή και να μεταδοθεί σε κάποιο μέσο όπως ενα δίκτυο LAN/MAN/Internet ή να απεικονισθεί η εικόνα απο τις κάμερες τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια μονάδα η οποία έχει την παραπάνω λειτουργία αλλά επίσης υποστηρίζει και την καταγραφή - αποθήκευση της εικόνας με σκοπό να μπορεί να προσπελασθεί στο μέλλον για οποιοδήποτε λόγο. Έτσι σε συνδυασμό με το καταγραφικό μια μονάδα σκληρού δίσκου η οποία πληρεί κάποιες βασικές προδιαγραφές ασφαλείας μπορεί να τοποθετηθεί απο το έμπειρο προσωπικό της dMSystems στο καταγραφικό και με τις απαραίτητες ρυθμίσεις να μπορείτε να έχετε καταγεγραμμένα γεγονότα σε 24ώρη βάση. Επίσης με χρήση σύγχρονων καταγραφικών συστημάτων δίδεται η δυνατότητα να έχετε επίβλεψη του χώρου απο το SmartPhone σας (iPhone , Android , Windows Mobile , Symbian , blackberry) αλλά και απο τον απομακρυσμένο προσωπικό σας υπολογιστή ή Tablet.


Τα καταγραφικά ανάλογα τις απαιτήσεις του έργου / εγκατάστασης διαφοροποιούνται ως προς την τεχνολογία που υλοποιούν. 

Το έμπειρο προσωπικό της dMSystems που θα αναλάβει την μελέτη και σχεδίαση της λύσης θα επιλέξει το καλύτερο σύστημα καταγραφής το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Καταγραφικά DVR

καταγραφικά dvr

Καταγραφικά DVR  τεχνολογίας TV-LINE.           

 Καταγραφικά DVR 

Καταγραφικά NVR

καταγραφικο nvr

Καταγραφικά NVR για υποστήριξη IP Καμερών.           

 Καταγραφικά NVR 

Καταγραφικά HD-SDI

καταγραφικο hd-sdi

Καταγραφικά HD-SDI για υψηλής Ανάλυσης Κάμερες SDI.           

 Καταγραφικά HD-SDI 

Καταγραφικά CLOUD

καταγραφικο cloud dvr

Καταγραφικά με διαδικτυακή τεχνολογία CLOUD.

 Καταγραφικά CLOUD 

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση ασφάλειας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.