Μελέτη Εγκατάστασης CCTV

   Στην dMSystems προτού προβούμε σε κάποια εγκατάσταση εκπονούμε μελέτη η οποία πληρεί τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη και σκοπό έχει να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη λύση με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Ταυτόχρονα οι λύσεις μας πληρούν όλα τα πρότυπα και συμβαδίζουν απόλυτα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. 

 Τα προιόντα τα οποία επιλέγουμε είναι απο κορυφαίους και καταξιωμένους κατασκευαστές CCTV κατι το οποίο εξασφαλίζει στον τελικό πελάτη , αξιοπιστία , λειτουργικότητα , έλεγχο , ασφάλεια και δυνατότητα επέκτασης του συστήματος ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

 Ανεξάρτητα αν πρόκειται για μεγάλο ή μικρότερο έργο εμείς αντιμετοπίζουμε την κάθε περίπτωση σαν διαφορετική και ακολουθούμε τις ίδιες διαδικασίες ενω η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει στα υψηλέτερα επίπεδα.

  Κλείστε ραντεβού με τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας με σκοπό να επισκεφτεί το χώρο σας και να συζητήσετε τις οποίες ανάγκες υπάρχουν έτσι ώστε να συντάξουμε μια τεχνο-οικονομική ανάλυση και για την δική σας ξεχωριστή περίπτωση.


Εξομοίωση CCTV 


  Μέρος της κάθε μελέτης CCTV έιναι να διακριβώσουμε την λειτουργικότητα της Λύσης που σας προσφέρουμε πριν καν ξεκινήσει η εγκατάσταση έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η Λύση Ασφαλείας που σας προσφέρουμε Απαντάει απόλυτα στις ανάγκες σας. Έτσι χρησιμοποιούμε λογισμικά (software) με σκοπό να εξομοιώσουμε την μελέτη μας και να έχουμε άποψη για το αποτέλεσμα  Με την χρήση τοπογραφικών σχεδίων και αυτοψία του χώρου λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα με σκοπό να εκπονηθεί. Είμαστε απο τις λίγες εταιρείες που μπορούμε να προσφέρουμε τέτοιες υπηρεσίες και να εγγυούμαστε το αποτέλεσμα.


μελέτη cctv

Στην dMSystems παρέχουμε:


tick

Αυτοψία του Χώρου.


tickΣυζήτηση Αναγκών.


tickΕξομοίωση Κάλυψης χώρου.


tickΟικονομική Ανάλυση.


tickΧρονοδιάγραμμα υλοποίησης έργου.


tickΈλεγχος και δοκιμές συστημάτων.


tickΕγκατάσταση CCTV.


tickΕκπαίδευση Χειριστών.


tickΣυνεχής Τεχνική Υποστήριξη.