Ασύρματοι συναγερμοί

   Πέρα από τους γνωστούς ενσύρματους Συναγερμούς η εταιρία μας μπορεί να σας προμηθεύσει και να σας εγκαταστήσει Ασύρματα Συστήματα ασφαλείας τα οποία πληρούν ολες τις προδιαγραφές ασφαλείας και έχουν σαν βασικό πλεονέκτημα την Γρήγορη και ΧΩΡΙΣ μερεμέτια Εγκατάσταση μιας και δεν χρησιμοποιούν καθόλου καλωδιώσεις. 

   Τα συστήματα χρησιμοποιούν κυλιόμενους κωδικους ς μεταξυ της κεντρικής μονάδας και των περιφερειακών ( ανιχνευτές κίνησης , ανιχνευτές παραθύρων κλπ) και επιπροσθέτως ανιχνεύουν πιθανή παρεμβολή για απόπειρα εξουδετέρωσης των συστημάτων συναγερμού. Τέλος γίνεται συνεχώς επιτήρηση των επιμέρους μονάδων για την κατάσταση που βρίσκονται αλλα και για την κατάσταση των μπαταρίων που τροφοδοτουνται τα περιφερειακά. 

   Σαν μια άλλη κατηγορία συστημάτων συναγερμού είναι τα Υβριδικά τα οποία συνδυάζουν ενσύρματα αλλά και ασύρματα περιφερειακά. Τα υβριδικά συστήματα είναι ενσύρματοι συναγερμοί υψηλής τεχνολογίας όπου υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί μονάδα επέκτασης ασύρματων περιφερειακών.

 Έτσι σε εγκαταστάσεις οπου δεν υπάρχει πλήρης καλωδίωση ή καλωδίωση δεν μπορει να περάστει για οποιοδήποτε λόγο τοτε μπορει να εγκατασταθεί ενα υβριδικό σύστημα συναγερμού το οποίο να συνδυάζει τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα περιφερειακά.


Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση ασφάλειας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Εγκατάσταση Ασύρματου Συναγερμού

ασυρματος συναγερμος

 Η dMSystems με την τεχνογνωσία και εμπειρία σε συστήματα ασφαλείας μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας με ασύρματους συναγερμούς. 

 Μια λύση ασφαλείας ξεκινάει με την εκπόνηση της μελέτης ασφαλείας όπου τεχνικός σύμβουλος ελέγχει το χωρο και καταγράφονται οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας. Ταυτόχρονα τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας διενεργεί μετρήσεις (απόσταση και ένταση σήματος ασύρματων περιφερειακών) με σκοπό να εξακριβώσουν τη λειτουργικότητα του συστήματος στον χώρο και  να επιλεχτούν περιφερειακά τα οποία θα πληρούν τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Η Επόμενη φάση στην λύση ασφαλείας είναι η επιλογή του συστήματος ασφαλείας και ο έλεγχος του στα εργαστήριά μας έτσι ώστε να εξακριβωθεί η λειτουργικότητα στις απαιτήσεις της εγκατάστασης. 

  Σαν τρίτη Φάση είναι να σας αποστείλουμε την Μελέτη μας τεκμηριωμένη αναλύοντας σας κάθε σημείο , όπως και το συνολικό κόστος της λύσης.

  Μετα περνάμε στην εγκατάσταση του συστήματος όπου αδειοδοτημένο τεχνικο προσωπικο (άδεια εκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) εγκαθιστά το σύστημα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς μερεμέτια και ολοκληρώνεται η Λύση με την Παράδοση του συστήματος και την εκπαίδευση των χειρηστών του.

tick

Εγκατάσταση χωρίς ανάγκη ύπαρξης Καλωδίωσης.

tickΔυνατότητα ανίχνευσης παρεμβολής για προσπάθεια εξουδετέρωσης συναγερμού.

tickΑνίχνευσης πτώσης μπαταρίας περιφερειακών


tickΧρήση Ενσύρματων και ασύρματων περιφερεικών.


tickΔυνατόττα Σύνδεσης με Κέντρο Λήψης Σημάτων.

tickΔυνατότητα Σύνδεσης με σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης.

tick

Χωρίς Μερεμέτια ή πρόσθετες εργασίες.


tick

Εγκατάσταση σε ελάχιστο Χρόνο.


Ασύρματος Συναγερμος

Ασύρματος Συναγερμός PARADOX

ασυρματος συναγερμος paradox

Ασύρματο σύστημα συναγερμού της PARADOX με ασύρματα περιφερειακά ( μαγνητικές επαφές και ανχνευτές κίνησης ), ενσύρματη Σειρήνα και ασύρματο   πληκτρολόγιο.Δυνατότητα Όπλισης - Αφόπλισης με τηλεχειριστήριο.

 Χαρακτηριστικά 

Ασύρματος Συναγερμός PYRONIX

ασυρματος συναγερμος pyronix

Κορυφαίο σύστημα συναγερμού της PYRONIX Enforcer με το πιο δυνατό αλγόριθμο ς κεντρικού πίνακα με τα περιφερειακά. Μια απο τις πιο αξιόπιστες ασύρματες λύσεις στο χώρο της ασφάλειας. Εύκολο στη χρήση με πολλές λειτουργίες ασφαλέιας.

 Χαρακτηριστικά 

Ασύρματος Συναγερμός JABLOTRON

ασύρματος συναγερμός jablotron

Ασύρματο σύστημα συναγερμού της Jablotron μιας εταιρίας που έχει καθιερωθεί στο χώρο της ασύρματης ασφάλειας συνδυάζοντας προσιτή τιμή και αξιοπιστία. Επεκτάσιμο για να καλύψει και την πιο απαιτητική λύση ασφαλείας. Ασφαλέστατος Δίαυλος ς περιφερειακών με χρήση κωδικών κρυπτογράφησης για υψηλή ασφάλεια και προστασία απο διάρρηξη.

 Χαρακτηριστικά 

Ασύρματος ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ Συναγερμός

ασύρματος υβριδικός συναγερμός

 Συνδυασμός ενσύρματων και ασύρματων περιφερειακών σε εγκατάστάσεις με μερική καλωδίωση. Συνδυάζεται η αξιοπιστία και η υψηλή ασφάλεια των ενσυρμάτων περιφερειακών αλλά και η ευελιξία των ασυρμάτων με σκοπό να υπάρξει ολοκληρωμένη ασφάλεια αλλα και ένα αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να προταθεί σε χώρους όπου η εγκατάσταση καλωδίωσης είναι απαγορευτική. 

 Χαρακτηριστικά