Καλωδίωση Συναγερμού

  Στην dMSystems παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και καλύπτουμε όποια ανάγκη προκύψει για να υλοποιηθει η λύση η οποία σας προτείνουμε.  

 Στο θέμα της καλωδίωσης είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε πλήρως καλωδίωση που απαιτείται για οποιαδήποτε σύστημα συναγερμού , πυρναίχνευσης , CCTV , Access Control, Δικτυακή υποδομη , Θυροτηλεόρασης σε οποιοδήποτε χώρο απαιτηθεί.

  Τεχνικό τμήμα της εταιρίας με εξιδίκευση στην δομημένη ή επιφανειακή καλωδίωση παραθέτει ηλεκτρολογικά σχέδια εγκατάστασης καλωδίωσης ενώ μετά την εγκατάστασή , ελέγχεται με ειδικά μηχανήματα για την λειτουργικότητά της.


Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη ασφαλείας του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση καλωδίωσης του συστήματος συναγερμού  που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

τοποθετηση καλωδιωσης συναγερμου

Χώρος με Προεγκατεστημένη Καλωδίωση


  Σε νεόδμητους χώρους (οικίες , καταστήματα , μεζονέτες , επιχηρήσεις) συνηθίζεται να υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση για σύστημα συναγερμού. 

  Η προεγκατεστημένη καλωδίωση μπορεί να είναι πλήρης και να υπάρχουν αναμονές για ανιχνευτές κινησης , μαγνητικές επαφές , πληκτρολόγια , σειρήνες κλπ. αλλά μπορεί να είναι και μερική δηλαδή να περιλαμβάνει καλωδιώσεις π.χ. μόνο για ανιχνευτές κίνησης ή μόνο για μαγνητικές επαφές σε πόρτες και παράθυρα.

  Και στις δυο περιπτώσεις μπορούμε να υλοποιήσουμε μια λύση ασφαλείας χώρις κανένα συμβιβασμό (π.χ. λόγω μερικής καλωδίωσης). Με χρήση έξυπνων τεχνικών και μεθόδων τοποθετούνται διακριτικά οι απαραίτητες καλωδίωσεις χωρίς να επηρεαστεί η αισθητική του χώρου και χωρίς να δημιουργηθεί η ανάγκη για πρόσθετες εργασίες (π.χ. μερεμέτια , ελαιοχρωματισμόι , στοκαρίσματα κλπ). 

Τοποθέτηση Καλωδίωσης:


tick

Επιφανειακά στα σοβατεπί.


tickΕπιφανειακά σε Γύψινα ταβανίων.


tickΤοποθέτηση εντός Καναλίων.


tickΔομημένη Καλωδίωση.


Εγκατάσταση Καλωδίωσης


  Σε χώρους όπου δεν  υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση για σύστημα συναγερμού αναλύουμε όλες τις παραμέτρους (π.χ. χρόνος εγκατάστασης , αισθητικό αποτέλεσμα , λειτουργικότητα , ασφάλεια , αξιοπιστία κλπ.) πρίν καταλήξουμε στη μελέτη μας που περιλάμβάνει μεταξύ άλλων και εγκατάσταση καλωδίωσης.

 Η εγκατάστασή καλωδίωσης μπορεί να είναι πλήρης περιλαμβάνοντας όλα τα περιφερειακά (π.χ. πληκτρολόγια, σειρήνες) και αισθητήρια ( ανιχνευτές κίνησης , μαγνητικές επαφές) αλλά και μερική αν στην λύση ασφαλείας σας επιλέχτηκαν ενσύρματα και ασύρματα περιφερειακά.

 

  Η τοποθέτηση της καλωδίωσης γίνεται με τους παρακάτω μεθόδους

 

tickΕπιφανειακή Καλωδίωση κολλώντας το καλώδιο κατά μήκος του σοβατεπί ή στο γύψινο του ταβανιού. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η πιο γρήγορη και οικονομική. Το καλώδιο μετά από βάψιμο (και πιθανόν στοκάρισμα) δεν διακρίνεται εύκολα. 


tickΚαλωδίωση εντός τοποθετημένων καναλιών. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι επίσης εμφανής αλλά καλαίσθητη μιας και τα κανάλια επιλέγονται στο χρώμα του πατώματος. Βασικό πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μπορούν τοποθετηθούν  περισσότερα καλώδια (συναγερμού ,  CCTV) .


tickΔομημένη Καλωδίωση με σκάψιμο τοίχου και χωνευτό καλώδιο. Η συγκεκριμένη μέθοδος επιλέγεται σε χώρους υπό ανέγερση , ανακαίνιση , ή προγραμματισμένων εργασιών ελαιοχρωματισμού όπου όλα τα μερεμέτια που θα δημιουργηθούν θα καλυφθούν. Η μέθοδος αυτή προσφέρει μεγάλο βαθμό ασφαλείας και αξιοπιστίας.Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη ασφαλείας του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση καλωδίωσης του συστήματος συναγερμού  που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.