Συναγερμός Καταστήματος 

  Η εταιρία μας μετά απο μια εμπειρία αρκετών ετών με εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας μπορεί να σας παρέχει Ολοκληρωμένες και κάθετες λύσεις ασφαλείας για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Η dMSystems αναλαμβάνεί δωρεάν μελέτη του χώρου σας, καταγράφει το τρόπο λειτουργίας και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας, και σας προτείνουμε τήν βέλτιστη λύση ασφαλείας που ταιρίαζει στον επαγγελματικό σας χώρο ,στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας και κυρίως σέβεται και κινείται μέσα στα πλαίσια του προυπολογισμού που έχετε θέσει για αυτή τη δαπάνη.

  Σημασία δίνουμε στην σωστή επιλογή των συστημάτων όπου χρειάζονται να εγκατασταθούν όπως επίσης και στην λεπτομερή εγκατάσταση των συστημάτων με σκοπό την απροβλημάτιστη λειτουργία , την αξιοπιστία , την ευχριστία και κυρίως την Ασφάλειά σας.

 Μετά την εγκατάσταση είμαστε δίπλα σας σε όποια απορία ή ανάγκη προκύψει παρέχοντάς σας , συνεχή τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των συστημάτων σας.

Προσθέστε αξία στην επιχείρησή σας , προστατέψτε τα εμπορεύματά και το προσωπικό σας με την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού.

Εγκατάσταση Συναγερμού Kαταστήματος


συναγερμος καταστηματος    Μια διάρρηξη ή μια απόπειρα διάρηξης αναμφισβήτητα προκαλέι μια οικονομική ζημία  σε μια επιχείρηση. 

  Λόγω της φύσης των επαγγελματικών χώρων όπως  εμπόρευματα , αντικείμενα μεγάλης αξίας , μηχανήματα ή εργαλεία αποτελούν σημείο πρόκλησης. Επίσης μεγάλά ανοίγματα όπως βιτρίνες , πόρτα εισόδου , παράθυρα , διακόσμηση μπορούν και  δίνουν ευκολότερη πρόσβαση και κάλυψη σε έναν διαρρήκτη απο κάποιον άλλο χώρο. 

 Τέλος οι επιχειρήσεις σαν κύριο μέλημα τους είναι και η συναλλαγές χρημάτων κάτι που τις καθιστά πιό ευπαθή για μια να πέσουν θύμα μιας  ενδεχόμενής  ένοπλης ληστείας. 

Έτσι η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού σε ένα επαγγελματικό χώρο επιβάλεται.

Ένα σύστημα συναγερμού που εγκατίσταται σε ένα επαγγελματικό χώρο πρέπει να είναι αξιόπιστο. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια ενος συστήματος συναγερμού εξαρτάται και επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό απο την εγκατάστασής και προγραμμμτισμού του.

    Το καλύτερο σύστημα ασφαλείας αν δεν εγκατασταθεί και προγραμματιστεί σωστά ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά , να δημιουργεί ψευδή συμβάντα συναγερμού και στο τέλος να μην παρέχει την αναμενόμενη ασφάλεια.

   Στην dMSystems το συστήμα συνεγερμού που σας προτείνουμε στη μελέτη μας έχει προηγηθεί εξαντλήτικούς ελέγχους και δοκιμές στα εργαστήριά μας με σκοπό να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την λειτουργικότητά του. 

   Το τεχνικό προσωπικό της dMSystems είναι σε θέση μετά την εκπόνηση της μελέτης ασφαλείας να εγκαταστήσει το σύστημα συναγερμού σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του καταστήματος ή της επιχείρησής σας ενώ επιτυγχάνοντας το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. 

 Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση ασφάλειας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.


tick

ΔΩΡΕΑΝ μελέτη Ασφαλείας.


tickΔΩΡΕΑΝ 2 επισκέψεις συντήρησης καί ελέγχου μετά την εγκατάσταση.


tickΠιστοποιητικό Εγγύησης υπηρεσιών και συστημάτων.


tickΔυνατότητα σύνδεσης συναγερμού με τηλεφωνητή ωστε να σας καλεί σε περίπτωση συναγερμού.

tickΕγκατάσταση συνεγερμού στο κατάστημά σας χωρίς διακοπή λειτουργίας του.


tickΧωρίς Μερεμέτια ή πρόσθετες εργασίες.


tickΔυνατότητα τοποθέτησης καλωδίωσης σε περίπτωση που δεν προυπάρχει.

tickΌμορφο και αισθητικό Αποτέλεσμα.


tickΔυνατότητα Σύνδεσης με Κέντρο Λήψης Σημάτων.

tickΔυνατότητα Σύνδεσης με σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης.Συναγερμος Καταστημάτος

Συναγερμός Καταστήματος PYRONIX 

συναγερμος pyronix

Synagermos katastimatos pyronix

Συναγερμός της Αγγλικής εταιρίας PYRONIX. Σύστημα ασφαλείας για κατάστημα  με βαθμό ασφαλείας GRADE:2.  Υποστηρίζει πλήθος περιφερειακών με σκοπό να ταιριάξει στις απαιτήσεις σας.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Καταστήματος  IDS

συναγερμος ids

synagermos katastimatos ids

Ολοκληρωμένο πακέτο συναγερμού σπιτιού της IDS. Επεκτάσιμο σύστημα με δυνατότητα προσθήκης περισσοτέρων ανιχνευτών κίνησης , μαγνητικές επαφές , σειρήνες κλπ. Δυνατότητα επέκτασης ζωνών και μονάδα τηλεφωνητη.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Καταστήματος SIGMA

συναγερμος sigma

synagermos katastimatos sigma

Σύστημα συναγερμού με την Ελληνική υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας Sigma. Συστήματα ασφαλείας καθιερομένα στο χώρο λόγω της αξιοπιστίας και των πολλων δυνατοτήτων τους. Απλά στο χειρισμό , δυνατότητα επεκτάσεων με χρήσή περισσοτέρων περιφερειακών.

Χαρακτηριστικά

Συναγερμός Καταστήματος PARADOX

συναγερμος paradox

συναγερμος καταστηματος Paradox

Καναδικής προέλευσης συστημα συναγερμού της Paradox. Επώνυμα συστήματα καθιερομένα σε ένα σύνολο εφαρμογών τα καθιστούν μια "σίγουρη λύση" σε εφαρμογές ασφαλείας. Μπορούν να συνδυαστούν με περιφερειακά και άλλων κατασκευαστικών οίκων συστημάτων ασφαλείας.


 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Καταστήματος

CADDX

συναγερμος caddx

συναγερμος καταστηματος caddx

Ένας απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας η CADDX σαν μέλος της General Electric Security προσφέρουν συστήματα ασφαλείας επαγγελματικών χώρων και όχι μόνο. Η επιχείρησή σας μπορεί να ασφαλιστεί πλήρως και αυτο το αναλαμβάνουμε εμείς προμηθεύοντας συστηματα ασφαλείας της Caddx. Με τη χρήση των κατάλληλων περιφερειακών ένας επαγγελματικός χώρος προστατευεταί από διάρρηξη.

Χαρακτηριστικά

Συναγερμός Καταστήματος

CROW

συναγερμος crow

συναγερμος καταστηματος crow

Συναγερμός της CROW  μπορεί να καλύψει από μια μικρή επιχείρηση εως έναν πολυόροφο επαγγελματικό χώρο. Είναι επεκτάσιμος , μπορεί να δεχτεί μια πληθώρα περιφερειακών και υπομονάδων με σκοπό να καλυψει πλήρως την επιχείρησή σας. Με πρόσθετη χρήση ασύρματου δέκτη μπορεί να διαχειριστεί και ασύρματα περιφερειακά. 


Χαρακτηριστικά

Συναγερμός Κατατήματος BOSCH

συναγερμος bosch

συναγερμος καταστηματος bosch

Προστατέψτε την επιχείρησή , το γραφείο , την αποθήκη αλλά και κάθε φύσης επαγγελματικό χώρο με το επώνυμο σύστημα ασφαλείας της BOSCH το οποίο προσφέρει αξιοπιστία , λειτουργικότητα αλλά και ασφάλεια. Απλό στη χρήση ενώ προσφέρει μεγάλες δυνατότητες και προηγμένες λειτουργίες.

 Χαρακτηριστικά  

Συναγερμός Καταστήματος DSC

συναγερμος dsc

συναγερμος καταστηματος dsc

Το απόλυτο σύστημα ασφαλείας για επαγγελματικούς χώρους το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό περιφερειακών έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει και το ποιο απαιτητικό χώρο απο θέμα ασφάλειας. Προστατεύουμε την επιχείρηση σας , το εμπόρευμα αλλά και το προσωπικό σας με συστήματα συναγερμού απο την DSC.  

 Χαρακτηριστικά