Συναγερμόι Φωτοβολταϊκών

  Λόγω της γρήγορης ανάπτυξης των φωτοβολταϊκών πάρκων και αύξηση ζήτησης συστημάτων προφύλαξης αυτών των επενδύσεων η dMSystems χρησιμοποιώντας την εμπειρία της και την υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας, είναι σε θέση να σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις σύνθετες ανάγκες ενός Φωτοβολταϊκού πάρκου ή μιας οικιακής - επαγγελματικής φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας για την φωτοβολταϊκή σας επένδυση η οποία μπορεί να ξεκινήσει από ένα σύστημα συναγερμού με περιμετρική προστασία , οπτική ίνα , δέσμες , μικροκυμματικοί ανιχνευτές εώς κάλυψη με οπτικό έλεγχο με θερμικές κάμερες , υπέρυθρες κάμερες , αποστολή με email φωτογραφίες της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης , αναγνώριση προσώπων , ανάλυση στοιχειων για ανίχνευση κίνησης, σύνδεση του συστήματος συναγερμού με το σύστημα παρακολούθησης και μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη ασφαλείας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Συστήματα Ασφαλείας για Φωτοβολταϊκά 

αυναγερμος φωτοβολταικων   Τα φωτοβολταϊκά συστήματα εγκαθίστονται σε ταράτσες κτίρίων ή σε μεγάλες εκάσεις στην ύπαιθρο. Λόγω της μεγάλης οικονομικής αξίας και της θέσης που εγκαθιστονται , θέτονται σαν στόχοι για κλοπή ή δολιοθφορά. 

  Έτσι ανακύπτει η επιτακτική ανάγκη προστασίας και ελέγχου της επένδυσής σας. 

  Μετά απο μια μελέτη της φωτοβολταικής εγκατάστασης (π.χ. έκταση , θέση κλπ) είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μια λύση ασφαλείας όπου συστήματα συναγερμού επιτηρούν επι 24ώρου την φωτοβολταϊκή εγατάσταση και προειδοποιούν για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο ατόμου στον φυλασόμενο χώρο. 

   Σύγχρονες τεχνικές φύλαξης περιμετρικά της εγκατάστασης χρησιμοποιούνται με σκοπό την έγκαιρη ανιχνευση κίνησης αλλα και της αποφυγής ψευδών συναγερμών.

 Η φύλαξη μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης αποβλέπει στην προστασία της περιμέτρου ,συνήθως εξωτερικού χώρου και μπορεί να υλοποιηθεί είτε με την εγκατάσταση αισθητηρίων σε οποιασδήποτε μορφής περίφραξη, είτε υπογείως κάνοντας χρήση ειδικών αισθητηρίων ή οπτικής ίνας, προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια και διακριτικότητα. 

 Σε γενικές γραμμές, ένα σύστημα ασφαλείας για φωτοβολταϊκά επηρέζεται από διάφορους εξωγενείς παράγοντες (περιβαλλοντικές συνθήκες, μορφολογία εδόφους, είδος περίφραξης, υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κλπ). 

  Αυτόι ειναι οι βασικοί λόγοι που η σχεδίαση και η υλοποίηση ενός συστήματος ασφαλείας για μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση θεωρείται πρόκληση. Η σωστή μελέτη των διαφόρων παραγοντων και η ορθή επιλογή εξοπλισμού, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, είναι ο μόνος τρόπος για να εγκατασταθεί ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού.

tick

Πιστοποιητικό Εγγύησης υπηρεσιών και συστημάτων.

tickΕγκατάσταση τηλεφωνητή για κλήση σε κινητό τηλέφωνο σε περίπτωση συναγερμού.

tickΕγκατάσταση Οπτικής ίνας στα φωτοβολταϊκά πάνελ για ανίχνευση αφαίρεσης.

tickΕγκατάσταση Μικροκυματικού "φράχτη"


tickΥπέρυθρες δέσμες για περιμετρική κάλυψη.

tickΔυνατόττα Σύνδεσης με Κέντρο Λήψης Σημάτων.

tickΔυνατότητα Σύνδεσης με σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης.

tickΑποστολή email σε περίπτωση συναγερμού με φωτογραφίες σε ενεργοποίηση συναγερμού. Συναγερμος Φωτοβολταϊκών

Συναγερμός Φωτοβολταϊκής Εγκατάστασης

συναγερμος φωτοβλταικης εγκατστασης

Σύστημα συναγερμού για Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε οικίες , στέγες , επαγγελματικούς χώρους. Περιλαμβάνει περιμετρική κάλυψη με δέσμες και οπτική ίνα ανάμεσα στα πάνελ αλλά και ειδοποίηση σε κέντρο λήψης σήμάτων ή κινητό τηλέφωνο.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Φωτοβολταϊκού Πάρκου

συναγερμος φωτοβολτικου παρκου

Σύστημα σφαλείας για φωτοβολταϊκά πάρκα το οποίο περιλαμβάνει σύναγερμό με ειδοποίηση σε κινητό τηλέφωνο ή κέντρο λήψης σημάτων και σύστημα παρακολούθησης με κάμερες - καταγραφικό με μετάδοση εικόνας μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

 Χαρακτηριστικά 


Σύστημα Παρακολούθησης για Φωτοβολταϊκά

  Αυξήστε την ασφάλεια της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης με την χρήση ενός συστήματος παρακολούθησης και καταγραφής. Ανα πάσα στιγμή έχετε εικόνα το τι συμβαίνει και αν κάποιος επιχηρεί ή προσπαθεί να επιχειρήσει κλοπή , δολοθφορά ή ακόμα και να δείτε αν εξωγενής παράγοντες "απειλούν" την επένδυσή σας. (π.χ. καιρικά φαινόμενα , ένδειξη ηλιοφάνειας κλπ). 

Ένα σύστημα παρακολούθησης για φωτοβολταϊκά συστήματα μπορεί να συνδεθεί με υπάρχουσα εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας και σε περίπτωση συναγερμού καν σας αποστείλει φωτογραφίες με στιγμιότυπα απο το χώρο της εγκατάστασης.

Παρακολουθείστε την επένδυσή σας ανα πάσα στιγμη , οπου και αν βρίσκεσται με τη χρήση του Προσωπικού σας υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου.

συστημα παρακολούθησης για φωτοβολταικαΣύστημα Καταγραφής Φωτοβολταϊκού Συστήματος  Αποτελούμενο από :

  •  Δικτυακό καταγραφικό με συμπίεση δεδομένων.
  •  Αδιάβροχες Εξωτερικές κάμερες έγχρωμες με ενσωματομένο   προβολέα .
  •  3G/GSM Router.
  •  Εξωτερική Κατευθυντική κεραία 3G.
  •  Στήλη μεταλική 2,5 μέτρων.
  •  Σκληρός Δίσκος 2 ΤΒ.
  •  Μόνιτορ βιομηχανικού τύπου σε κλειστό στεγανό κουτί.