Θυροτηλεόραση

Διαθέτουμε Θυροτηλέφωνα για όλες τις περιπτώσεις έιτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση είτε πρόκειται για αναβάθμιση απο θυροτηλέφωνο παλαιού τύπού ή επέκταση θυροτηλεφώνων. Τα συστήματα θυροτηλεόρασης που διαθέτουμε κάνουν χρήση απο 2 (δύο) έως 4 (τέσσερις) αγωγούς με σκοπό να μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Υπάρχει ποικιλία τόσο σε έγχρωμα όσο και σε ασπρόμαυρα συστήματα. 

   Το σύγχρονο design τους τα καθιστά να έιναι ένα πρόσθετο αισθητικό σημείο μέσα στο χώρο χωρίς να υπολείπεται η λειτουργικότητα η ευχριστία και η αξιοπιστία.  

Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση Θυροτηλεόρασης που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Ενδεικτικά δείτε κάποιους τύπους θυροτηλεόρασης που μπορούν να εγκατασταθούν στο χώρο σας.

Θυροτηλεόραση:


Νέα Οθόνη Folio Οθόνη κορυφαίας τεχνολογίας, high-tech σχεδιασμού & υψηλή απόδοσης

3.5” ιντσών έγχρωμη οθόνη, με όλες τις ενδείξεις λειτουργιών επί της οθόνης (OSD).Πολυτελής σχεδιασμός, σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο), με λείο γυαλιστερό φινίρισμα.Επιλογές χρωμάτων ενδείξεων οθόνης, και ήχων.Ρυθμίσεις που γίνονται με χρήση joy pad (βέλη κατεύθυνσης).Ελάχιστη προεξοχή από τον τοίχο.Η οθόνη ανοικτής ακρόασης Folio συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία και σχεδιασμό.Ένα μικρό, λεπτό, πολυτελές αντικείμενο υψηλής απόδοσης με μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια & την ευχρηστία.Οθόνη Imago : Συνδυασμός τεχνολογίας & σχεδιασμού καθαρών γραμμών & μικρού μεγέθους που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις.

Ήχος ανοικτής ακρόασης διπλής κατεύθυνσης.Υψηλής απόδοσης τεχνολογία ελέγχου λειτουργιών, με πλήκτρα κατεύθυνσης.Κορυφαίας ποιότητας υλικά με εμφάνιση μαύρου i-pod.Μοντέρνος σχεδιασμός με καθαρές γραμμές, και έγχρωμη οθόνη 4¨ ιντσών με εμφάνιση λειτουργιών επί της οθόνης (OSD).

Οθόνη Onda : To χρώμα παίρνει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Είναι δύσκολο να βρείτε κάτι άλλο  σαν την Onda (κύμα στα Ιταλικά), την οθόνη της  Urmet   η οποία μαγνητίζει με το εντυπωσιακό και συμπαγές στυλ της. Το πλήρες εύρος των χρωματιστών προσόψεων  σε συνδυασμό με την  καθαρή γραμμή, την κάνουν ιδανική για οποιοδήποτε πλαίσιο αρχιτεκτονικής και επίπλωσης. Ο συμπαγής σχεδιασμός της αποτελεί την φυσική εξέλιξη  προσεκτικών εργονομικών μελετών του ανθρώπινου χεριού.

Νέα Οθόνη Αrco : Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια εύχρηστη και οικονομική συσκευή θυροτηλεόρασης με μοντέρνο και διακριτικό σχεδιασμό

Πολύ εύκολη στη χρήση, στιβαρή και εργονομική.
Το ARCO είναι η νέα ασπρόμαυρη συσκευή διαμερίσματος της Urmet, με οθόνη 4,5¨ ιντσών. Το απλό στυλ, συνδυάζεται με εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Ενδεικτικά εικονίδια βρίσκονται δίπλα στα πλήκτρα για φιλική προς τον χρήστη λειτουργία. Επιπλέον του πλήκτρου ανοίγματος κλειδαριάς, υπάρχουν δύο ακόμη πλήκτρα για συμπληρωματικές χρήσεις, καθώς και ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης, με κόκκινη ένδειξη όταν γίνει επιλογή σίγασης.

Πίνακες Εισόδου :


Ηigh - tech στυλ: από ανοδιωμένο αλουμίνιο και με λυχνίες ( LED ) φωτιζόμενων πλήκτρων & ευρετηρίων (τα τελευταία σε ένα ιδιαίτερο μελί χρώμα). Επίσης ένα κιτ προσωποποίησης παρέχεται για να ταιριάξουν οι απολήξεις του πλαισίου με τις προαιρετικές μπλε λωρίδες του ευρετηρίου


Επίτοιχη ή χωνευτή τοποθέτηση ,Συναρμολογούμενη.Διαθέσιμη σε ανοικτό γκρι και ανθρακί.Επιγραφές ονομάτων φωτιζόμενες με LED.Πλήκτρο κλήσης ενσωματωμένο με επιγραφή ονόματος, με ένδειξη «καμπανάκι»
Ρύθμιση κάμερας οριζόντια και κάθετα.


Ο πίνακας εισόδου που λύνει τα χέρια όταν δεν χρειάζονται εξεζητημένες λύσεις. Η απλότητα της εγκατάστασης και η τέλεια αναλογία ποι ότητας / τιμής καθιστούν αυτόν τον πίνακα εισόδου εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Η πρόσοψη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και τα μεταλλικά πλήκτρα ακολουθούν τη φιλοσοφία Urmet για πάντα ποιοτικά υλικά.

Ο πίνακας διατίθεται σε μια ή δύο σειρές πλήκτρων. Ειδικές διαμορφώσεις με περισσότερες από δύο σειρές μπορούν να επιτευχθούν συναρμολογώντας πίνακες εισόδου τον ένα δίπλα στον άλλο.

Περιφερειακά: 

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Θυροτηλεόρασης 789/5

Τα τροφοδοτικά Urmet Domus Mod . 789 έχουν σχεδιαστεί ώστε να  τροφοδοτούν συστήματα  θυροτηλεοράσεων. Διαθέτουν θερμική ασφάλεια που προστατεύει το τροφοδοτικό από υπερφορτώσεις και προσωρινά βραχυκυκλώματα και είναι σχεδιασμένα για ράγα μέσα σε ηλεκτρολογικό πίνακα και καλύπτουν τις προδιαγραφές CEI και EC χαμηλής τάσης.

Προσαρμοστικό Τηλεφωνικής Γραμμής .

Η συσκευή αυτή σας επιτρέπει να απαντήσετε απο το τηλεφωνό σας στην κλήση της πόρτα σας. Πολύ χρήσιμο για επαγγελματικούς χώρους(γραφεία,ιατρεία κ.τ.λ.) και μεγάλες κατοικίες. Συνεργάζεται με αναλογικά συστήματα θυροτηλεφώνου χειρολαβής & θυροτηεόρασης ομοαξονικού με γραμμες PSTN. Για σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο απαιτήται είσοδος εξωτερικής γραμμής pstn και έξοδος επαφής rele.