Πυρανίχνευση.

  Τα αποτελέσματα πύρος σε ένα χώρο είναι καταστροφικά ενώ μπορεί να είναι και μη αναστρέψιμα. Με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος πυρανίχνευσης γίνεται πρόωρα η ανίχνευση πύρος στο χώρο ενώ μπορεί να γίνει ανίχνευση διαρροής εύφλεκτων αερίων τα οποία μπορούν να προκαλέσουν φωτιά η έκρηξη.

   Με την έγκαιρη ανίχνευση πύρος μπορεί να μειωθεί η εξάπλωση της φωτιάς κάτι το όποιο ελαχιστοποιεί τις ζημιές που μπορούν να προκληθούν. Εκτός από τις ζημιές το κύριο μέλημα ενός συστήματος πυρανίχνευσης είναι να ειδοποιήσει για την πυρκαγιά με σκοπό η ανθρωπινή ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο και ταυτόχρονα να μην χαθεί χρόνος ώστε οι αρμόδιες αρχές να κινητοποιηθούν άμεσα για την πυρόσβεση η σε περίπτωση διαρροής αερίων να μην προκληθεί έκρηξη. Έτσι το σύστημα ασφαλείας με οπτικό-ηχητικό σήμα ειδοποιεί στο χώρο για φωτιά ενώ ταυτόχρονα ειδοποιείται ο αρμόδιος υπεύθυνος του χώρου ώστε να καλέσει την αρμόδια αρχή πυρόσβεσης. 

  Τα συστήματα πυρανίχνευσης και ειδικότερα οι ανιχνευτές μπορεί να είναι ανίχνευσης καπνού , φωτιάς , αερίου , διακόπτης φωτιάς. Τα συστήματα πυρανίχνευσης βρίσκουν εφαρμογή σε οικίες , καταστήματα , επαγγελματικούς χώρους , εξοχικές κατοικίες, αποθήκες , παρκινγκ αλλά και όπου αλλού θέλουμε να έχουμε έλεγχο πύρος η διαρροής αερίων. Ταυτόχρονα με την παροχή φυσικού αερίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους η ανάγκη για πυρανίχνευση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Δείτε παρακάτω κάποια τυπικά συστήματα πυρανίχνευσης τα οποία μπορούν να παραμετροποιηθούν η να σας προταθεί κάποια άλλη λύση ανάλογα τις ανάγκες του χώρου σας και τις απαιτήσεις σας.

 Καλέστε μας για μια μελέτη του χώρου σας και να σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει σε εσάς. 

Πακέτο συστηματος Πυρανιχνευσης #1: 

Σύστημα Πυρανίχνευσης Αποτελούμενο Από :

  •  Κεντρικό Πίνακα 4 ζωνών.
  •  4 (τέσσερις) ανιχνευτές Οπτικούς Πυρός
  •  1 (ενα) Μπουτόν ενεργοποίησης συναγερμού
  •  Σειρήνα με Flash 

 

 

 

 


Στο Πακέτο επίσης αντιστοιχεί μελέτη του χώρου , Εγκατάσταση Συστήματος πυρανίχνευσης   , Επίδειξη στον πελάτη , Δυο (2) επισκέψεις συντήρησης και έλεγχου καλής λειτουργίας. Επίσης παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας των μονάδων αλλά και της εγκατάστασης.

Πακέτο συστηματος Πυρανιχνευσης #2: 

Συστημα Πυρανιχνευσης Αποτελουμενο Απο :

  •  Κεντρικό Πίνακα 8 ζωνών.
  •  7 (επτά) ανιχνευτές διπλής τεχνολογίας (οπτικός και θερμοδιαφορικός)
  •  1 (ένα) Μπουτόν ενεργοποίησης συναγερμού
  •  Κουδούνι ενεργοποίησης Συναγερμού 
  •  Σειρήνα με Flash 


Στο Πακέτο επίσης αντιστοιχεί μελέτη του χώρου , Εγκατάσταση Συστήματος πυρανίχνευσης   , Επίδειξη στον πελάτη , Δυο (2) επισκέψεις συντήρησης και έλεγχου καλής λειτουργίας. Επίσης παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας των μονάδων αλλά και της εγκατάστασης.