Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης - CCTV

   Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης πλέον αναγκαία. Η dMSystems καλύπτει ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είναι σε θέση να εξοπλίσει με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες και καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους υψίστης ασφαλείας. 

  Διατίθενται στις μελέτες μας κάμερες και καταγραφικά από διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές, με μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών.  


Εγκατάσταση Συστήματος Παρακολούθησης - CCTV 

Η dMSystems αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και στον τομέα του CCTV. 

Η διαδικασία που ακολούθείται απο την dMSystems είναι η εξής: 


Μελέτη Χώρου: Τεχνικός σύμβουλος έρχεται στον χώρο σας και καταγράφει τα σημεία που μπορούν να τοποθετηθούν οι μονάδες του συστήματος CCTV

Ανάλυση Αναγκών: Κατόπιν συζήτησης μαζί σας αναλύονται οι ανάγκες για παρακολούθηση και καταγράφονται οι όποιες ιδιαιτερότητες υπάρχουν.

Εξομοίωση: Εισάγονται όλα τα στοιχεία σε ειδικό λογισμικό με σκοπό να εξομειωθεί η κάλυψη του χώρου.

Εύρεση Υλικών: Πραγματοποιείται έρευνα υλικών με σκοπό να βρεθούν οι μονάδες οι οποίες θα πληρούν τις προδιαγραφές που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η μελέτη.Μέρος της Εύρεσης ειναι ο ελεγχος και οι δοκιμές του υλικού στα εργαστήριά μας.

Σύνταξη Μελέτης: Συντάσσεται και τεκμηριώνεται η τεχνική μελέτη και καταγράφονται όλα τα μέχρι εδώ στοιχεία καθώς και ο προυπολογισμός των υλικών - υπηρεσιών όπου και αποστέλεται στο πελάτη για έγκριση.

Εγκατάσταση: Αδειοδοτημένο τεχνικό προσωπικό Εγκαθιστεί το σύστημα παρακολούθησης χωρίς την δημιουργία πρόσθεων εργασιών (μερεμέτια κλπ) και τέλος παραδίδεται το σύστημα αφού έχει προηγηθεί η εκπαίδευση των χειρηστών του.

Υποστήριξη: Η dMSystems Παρέχει συνεχής υποστήριξη στους πελάτες της με διαφόρους τρόπους όπως , τηλεφωνικά , μεσω email , με επιτόπου επίσκεψη αλλλα και με απομακρυσμένης σύνδεση στα συστήματα.


 Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση ασφαλείας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Στην dMSystems παρέχουμε:

tick


ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη.


tick Εξομείωση Συστήματος Καταγραφής με χρήση ειδικού λογισμικού.


tick Αποστολή τεχνοοικονομικής προσφοράς με πλήρη ανάλυση κόστους , υλικών και εργασιών.


tickΈρευνα CCTV (κάμερες, καταγραφικά) και αξιολόγησης τους στα εργαστήριά μας προτού συμπεριληφθούν σε μελέτη.

tickΕγκατάσταση Συστημάτων Καταγραφής χωρίς πρόσθετες εργασίες ή μερεμέτια.


tickΆριστο Αισθητικό Αποτέλεσμα


tick

Συστήματα με δυνατότητα υδατογραφήματος για χρήση σε δικαστήρια και κάθε νόμιμη χρήση.


tickΠιστοποιητικό Εγγύησης καλής λειτουργίας  Εγκατάστασης και μονάδων


tick Άμμεση και συνεχή υπαστήριξη


tick Αδειοδοτημένο Προσωπικό


tickΕμπειρία 12 χρόνων.


tick

 Αναβάθμιση συστημάτων 



Συστήματα Καταγραφής και Παρακολούθησης

4 Κανάλια CCTV

κλειστο κυκλωμα τηλεορασης 4 καναλια

 Χαρακτηριστικά 

8 Κανάλια CCTV

κλειστο κυκλωμα τηλεορασης 8 καναλια

Χαρακτηριστικά 

Bασικά χαρακτηριστικά Συστημάτων CCTV.

  •    Παρέχουμε λύσεις CCTV με  τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά συστήματα όπου ανα μονάδα (κάμερα , καταγραφικό κλπ) υπάρχει ενσωματομένος ένας μικρος Υπολογιστής όπου επεξεργάζεται με τρομερή ταχύτητα τα δεδομένα εικόνας με σκοπό να μεταδίδουν άριστης ποιότητας πληροφορία και υψηλής ευκρίνειας εικόνα σε κάθε περίσταση όπως κατα τη διάρκεια της ημέρας , το σκοτάδι , μακρινές αποστάσεις κλπ.


  •    Μεταφέρουν οπτικό έλεγχο όπου εσεις βρίσκεσται ανα τον κόσμο μέσω δισδικτύου (ΙΝΤΕΡΝΕΤ) και κάνοντας χρήση του Προσωπικού σας υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου σε 24ώρη βάση. 


  •   Ο τρόπος αποθήκευσης και μεταφοράς της εικόνας απο τις κάμερες στο καταγραφικό (DVR) γίνεται με χρήση τεχνολογίας H.264 η οποία προσφέρει μεγαλύτερη συμπίεση έως καί 5 φόρες από την υφιστάμενες τεχνολογίες όπως το ΜPEG4. 


  •   Διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης η οποία δίνει τη δυνατότητα στα καταγραφικά να ξεκινούν τη διαδικασία καταγραφής μόνο εφόσον ανιχνεύσουν κίνηση στο χώρο για εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου και μεγαλύτερο χρόνο ζωής στα συστήματα. 


  •   Τέλος η υποστήριξη του Picture in Picture προσφέρει ταυτόχρονη εικόνα από όλες τις κάμερες μαζί κάτι το οποίο σημαίνει και ταυτόχρονη εγγραφή, αναπαραγωγή, αναζήτηση, back-up και πρόσβαση από το internet.

Τεχνική Υποστήριξη Συστημάτων CCTV.

  • Αποκατάσταση βλαβών. 


  • Αλλαγή προγραμματισμού 


  • Αλλαγή γωνίας καμερών.


  • Εξαγωγή καταγεγραμμένων αρχείων, μετατροπή σε άλλη μορφή (π.χ. avi)


  •  Συντήρηση και έλεγχος του Καταγραφικού.


  •  Προσθήκη καμερών.


  •  Μετατροπές - μεταφορές καμερών.


  • Μετεγκαταστάσεις 


  • Σύνδεση Καταγραφικού μέσω διαδικτύου (ΙΝΤΕΡΝΕΤ)
  • Ανταλλακτικά που απαιτούνται ανά περίπτωση.


  • Εγγύηση Εργασιών.