Συναγερμός Σπιτιού

Η εταιρία μας, μέσω της υψηλής τεχνικής κατάρτισης και εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας, είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ασφαλείας για όποιαδήποτε οικία ζητηθεί.

Εκπονούμε μελέτη όσον αφορά την ασφάλεια του οικιακού σας χώρου λαμβάνωντας υπόψην τον διαθέσιμο προυπολογισμό και τις ανάγκες τόσο του χώρου όσο και τις απαιτήσεις των κατοίκων.

Η ασφάλεια του σπιτιού σας ξεκινάει από το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού της λύσης, συνεχίζεται με την εγκατάσταση και παραμετροποίηση των συστημάτων ενώ ολοκληρώνεται με την εκπαίδευση των χειριστών και τη συνεχή συντήρηση - υποστήριξη των συστημάτων.

Ασφαλίστε την περιουσία σας, την ιδιοτηκότητά σας και κυρίως την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που κατοικούν στο σπίτι σας. 

Αισθανθείτε εσείς και η οικογένειά σας αυτο το οποίο έχετε δικαίωμα να αισθάνεσθε την Ασφάλεια.

Εγκατάσταση Συναγερμού Σπιτιού


συναγερμοι σπιτιωνΗ εγκλιματικότητα έχει αυξηθεί και απαιτείται να εγκαθίστονται σε οικίες, εξελιγμένα συστήματα συναγερμού τα οποία θα πρέπει να πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας. Επίσης ένα σύστημα συναγερμού για οικιακό χώρο θα πρέπει να είναι απλό στη χρήση , αξιόπιστο και λειτουργικό. 

Η αξιοπιστία και η ασφάλεια ενος συστήματος συναγερμού εξαρτάται και επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό απο τον τρόπο εγκατάστασής και προγραμμμτισμού του.

Το καλύτερο σύστημα ασφαλείας αν δεν εγκατασταθεί και προγραμματιστεί σωστά ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά , να δημιουργεί ψευδή συμβάντα συναγερμού και στο τέλος να μην παρέχει την αναμενόμενη ασφάλεια.

Έτσι τα κύρια σημεία όσο αφορα το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας έιναι να υπάρχει σωστή μελέτη ασφαλείας του χώρου, να επιλέγονται συστήματα συναγερμού τα οποία να έχουν προηγηθεί έλεγχους και δοκιμές και τέλος να εγκατασταθούν - προγραμματιστούν με γνώμονα την καλή λειτουργία και την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Στην dMSystems το συστήμα συνεγερμού που σας προτείνουμε στη μελέτη μας έχει προηγηθεί εξαντλήτικούς ελέγχους και δοκιμές στα εργαστήριά μας με σκοπό να είμαστε σιγουροι για την αξιοπιστία και την λειτουργικότητά του. 

Το τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να εγκαταστήσει μέσα σε λίγες ώρες ένα σύστημα συναγερμού χωρίς να δημιουργούνται μερεμέτια ή να χρειάζονται πρόσθετες εργασίες στο χώρο σας όπως βαψίματα  , σοφατίσματα κλπ.


 Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και άμεσα θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση ασφάλειας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

tick

ΔΩΡΕΑΝ μελέτη Ασφαλείας.


tickΔΩΡΕΑΝ 2 επισκέψεις συντήρησης καί ελέγχου μετά την εγκατάσταση.


tickΠιστοποιητικό Εγγύησης υπηρεσιών και συστημάτων.


tick Άμμεση και Συνεχή Υποστήριξη.


tickΕγκατάσταση συνεγερμού στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ώρες.


tickΧωρίς Μερεμέτια ή πρόσθετες εργασίες.


tickΔυνατότητα τοποθέτησης καλωδίωσης σε περίπτωση που δεν προυπάρχει.

tickΌμορφο και αισθητικό Αποτέλεσμα.


tickΔυνατότητα Σύνδεσης με Κέντρο Λήψης Σημάτων.


Συστήματα Συναγερμού για Σπίτι.

Συναγερμός Σπιτιού PYRONIX 

συναγερμος pyronix

συναγερμος σπιτιου pyronix

Συναγερμός της Αγγλικής κατασκευάστριας εταιρίας PYRONIX. Σύστημα ασφαλείας για σπίτι με βαθμό ασφαλείας GRADE:2.  Υποστηρίζει πλήθος περιφερειακών με σκοπό να ταιριάξει στις απαιτήσεις σας.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Καταστήματος  IDS

συναγερμος ids

συναγερμος σπιτιου ids

Ολοκληρωμένο πακέτο συναγερμού σπιτιού της IDS. Επεκτάσιμο σύστημα με δυνατότητα προσθήκης περισσοτέρων ανιχνευτών κίνησης , μαγνητικές επαφές , σειρήνες κλπ. Δυνατότητα επέκτασης ζωνών και μονάδα τηλεφωνητη.

  Χαρακτηριστικά  

Συναγερμός Σπιτιού SIGMA

συναγερμος sigma

συναγερμος σπιτιου sigma

Σύστημα συναγερμού με την Ελληνική υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας Sigma. Συστήματα ασφαλείας καθιερομένα στο χώρο λόγω της αξιοπιστίας και των πολλων δυνατοτήτων τους. Απλά στο χειρισμό , δυνατότητα επεκτάσεων με χρήσή περισσοτέρων περιφερειακών.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Σπιτιού  PARADOX

συναγερμος paradox

συναγερμος σπιτιου paradox

Καναδικής προέλευσης συστημα συναγερμού της Paradox. Επώνυμα συστήματα καθιερομένα σε ένα σύνολο εφαρμογών τα καθιστούν μια "σίγουρη λύση" σε εφαρμογές ασφαλείας. Μπορούν να συνδυαστούν με περιφερειακά και άλλων κατασκευαστικών οίκων συστημάτων ασφαλείας.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Σπιτιού CADDX

συναγερμος caddx

συναγερμος σπιτιου caddx

Ένας απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας η CADDX σε μέλος της General Electric Security προσφέρουν συστήματα ασφαλείας οικιακών χώρων και όχι μόνο. Η οικία σας μπορεί να ασφαλιστεί πλήρως και αυτο το αναλαμβάνουμε εμείς προμηθεύοντας συστηματα ασφαλείας της Caddx. Με τη χρήση των κατάλληλων περιφερειακών ένας οικιακός χώρος μπορεί να προστατευτεί κατα την διάρρηξη.

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Σπιτιού CROW

συναγερμος crow

συναγερμος σπιτιου crow

Συναγερμός της CROW  μπορεί να καλύψει από μια μικρή γκαρσονιέρα εως μια πολυόροφη μεζονέτα. Είναι επεκτάσιμος , μπορεί να δεχτεί μια πληθώρα περιφερειακών και υπομονάδων με σκοπό να καλυψει πλήρως μια κατοικία. Με πρόσθετη χρήση ασύρματου δέκτη μπορεί να διαχειριστεί και ασύρματα περιφερειακά. 

 Χαρακτηριστικά 

Συναγερμός Σπιτιού BOSCH

συναγερμος bosch

συναγερμος σπιτιου bpsch

Συστήματα ασφαλειας απο έναν καταξιωμένο κατασκευαστή ηλεκτρικών - οικιακών αλλά και υψηλών προδιαγραφών συσκευών την BOSCH. Ασφαλίστε απόλυτα αλλά και επώνυμα την κατοικία σας με ένα καταξιωμένο σύστημα συναγερμού απο την dMsystems.

 Χαρακτηριστικά  

Συναγερμός Σπιτιού DSC

συναγερμος dsc

συναγερμος σπιτιου dsc

Συστήματα ασφαλειας απο την DSC που μπορεί να προστατεύσει απο μια μικρή οικία εώς μια μεγάλη μεζονέτα. Δέχεται μια μεγάλη γκάμα απο αισθητήρια αλλά και επεκτάσεις σημεία τα οποία τον καθιστούν σε θέση να απαντήσει σε κάθε πρόκληση ασφάλειας.  

 Χαρακτηριστικά